De huidige gamewereld zit vol met geweldige game-accessoires. We hebben muizen, headsets en controllers voor elke behoefte van een gamer. Er zijn ook veel professionele gamers in de wereld die op hoog niveau competitieve games spelen. Deze gamers hebben serieuze apparatuur en training nodig om topspelers te worden. Voor degenen die het niet weten, is er een nieuwe naam in de game-industrie – Logitech G. Dit bedrijf bestaat al geruime tijd en heeft veel verschillende producten voor de thuiscomputergebruiker gemaakt. Hun meest populaire productlijn is hun G-serie van gaming muizen die zijn meestal geprijsd tussen $30-$70 afhankelijk van het model. Vandaag gaan we praten over hun nieuwste vlaggenschip gaming muis – Logitech G Pro Gaming muis.

Wat is de Logitech G Pro?

De Logitech G Pro is een zeer krachtige gaming muis. Het beschikt over een Pro Grip vorm die de meeste handgroottes past. Het heeft ook 12 programmeerbare knoppen die gemakkelijk te gebruiken zijn in elk spel. Deze muis is voor gamers die alles willen wat een top-tier gaming muis kan bieden. Maar, is het de prijs waard? Dit is een review van de Logitech G Pro, een krachtige gaming muis die is ontworpen voor pro-gamers. Als je een regelmatige gamer bent die zijn/haar spel wil verbeteren, zal deze review je helpen om de juiste gaming muis te kiezen. We kijken naar de basisfuncties, voor- en nadelen, en sluiten af met een aanbeveling of deze muis het kopen waard is of niet.

Waarom je de Logitech G Pro zou moeten kopen

Deze muis is gebouwd met 12 programmeerbare knoppen die uiterst gemakkelijk te gebruiken zijn in elk spel. Je kunt ze instellen op elke gewenste toets en zelfs meerdere aangepaste functies maken. Elke knop heeft een 500-hz polling rate, wat betekent dat de muis het signaal op 500hz verwerkt, wat ongelooflijk snel is. De muis heeft professionele RGB-verlichtingseffecten en een extreem krachtige laser die extreem goed kan tracken. Deze muis kan tracken op een glanzend oppervlak en op bijna elk oppervlak, zelfs als je veel beweegt. Hij is ook oplaadbaar. Deze muis is voor serieuze gamers die alles willen wat een top-tier gaming muis kan bieden. Het is zeer responsief, kan worden gebruikt met beide handen, en is ontworpen voor pro-level spel. Het is duurzaam, wordt geleverd met een garantie van 5 jaar, en is uiterst gemakkelijk te gebruiken uit de doos.

De basis van gaming

– Muisbeweging – Je muisbeweging wordt gestuurd door je handbewegingen, vingerbewegingen en soms het indrukken van knoppen. De muissensoren in het apparaat vangen alle handbewegingen op en vertalen deze in cursorbewegingen. De cursorbeweging is ook bekend als aanwijzerbeweging. – Cursorbeweging – Wanneer je de cursor over het spel beweegt, geeft het spel op het scherm weer wat je hebt geselecteerd. Dit wordt pointerweergave genoemd. – Keybinding – Wanneer je op een toets drukt, vertaalt de computer de ingedrukte toets in een actie. Je kunt de toets dan programmeren om een actie uit te voeren wanneer je maar wilt.

Belangrijkste kenmerken van de Logitech G Pro

Professionele RGB-verlichtingseffecten met 16,8 miljoen kleuren Met het RGB-gewichtssysteem kun je het gewicht van de muis aanpassen aan je grip en handgrootte 2 DPI-instellingen, 800 en 3000 DPI Met de modusschakelaar kunt u schakelen tussen verschillende vooraf ingestelde functies 20-laser tracking op een glanzend oppervlak en op bijna elk oppervlak Met RGB Tunable LED kunt u het RGB-lichteffect aanpassen en uw favoriete kleur kiezen 2 AA-batterijen, u kunt ze gebruiken om stroom te besparen wanneer de muis is uitgeschakeld Zeer lichtgewicht met een strak ontwerp Inclusief een oplaadstation en een USB-kabel om de muis op te laden In staat om op bijna elk oppervlak te tracken Gemakkelijk in te stellen Stijlvol ontwerp Zeer geschikt voor gaming Lichtgewicht Gemakkelijk te gebruiken Geweldig voor gaming Werkt op bijna elk oppervlak Zeer geschikt voor games CCD-sensor biedt zeer nauwkeurige tracking Snelle tracking met een 500-hz polling rate

Conclusie

De Logitech G Pro is een krachtige gamingmuis gemaakt voor pro-gamers. De muis heeft 12 programmeerbare knoppen, een krachtige laser voor tracking en een gewichtssysteem waarmee je de muis kunt aanpassen aan je grip en handgrootte. Deze muis is voor serieuze gamers die alles willen wat een top-tier gaming muis kan bieden. Het is zeer responsief, kan worden gebruikt met beide handen, en is ontworpen voor pro-niveau spelen. Het is duurzaam, komt met een garantie van 5 jaar, en is uiterst gemakkelijk te gebruiken uit de doos. Deze muis is voor serieuze gamers die alles willen wat een top-tier gaming muis kan bieden. Het is zeer responsief, kan worden gebruikt met beide handen, en is ontworpen voor pro-niveau spelen. Het is duurzaam, wordt geleverd met een garantie van 5 jaar, en is uiterst gemakkelijk te gebruiken uit de doos. De Logitech G Pro is een krachtige gaming muis gemaakt voor pro-gamers. De muis heeft 12 programmeerbare knoppen, een krachtige laser voor tracking en een gewichtssysteem waarmee je de muis kunt aanpassen aan je grip en handgrootte. Deze muis is voor serieuze gamers die alles willen wat een top-tier gaming muis kan bieden. Het is zeer responsief, kan worden gebruikt met beide handen, en is ontworpen voor pro-niveau spelen. Het is duurzaam, wordt geleverd met een 5-jarige garantie, en is zeer eenvoudig te gebruiken uit de doos. Dit is een review van de Logitech G Pro, een krachtige gaming muis die is ontworpen voor pro-gamers. Als je een regelmatige gamer bent die zijn/haar spel wil verbeteren, zal deze review je helpen om de juiste gaming muis te kiezen. We kijken naar de basisfuncties, voor- en nadelen, en sluiten af met een aanbeveling of deze muis het kopen waard is of niet.