Logitech G brengt een nieuwe versie van zijn G303-gamingmuis uit. De muis is draadloos gemaakt, iets lichter en heeft een iets andere vorm. Ook zijn de knoppen aan de zijkant verplaatst. De vernieuwde G303 kost 129 euro.

Logitech heeft de nieuwe versie ontwikkeld in samenwerking met gamestreamer Shroud. Daarom heet de muis de G303: Shroud Edition. Volgens Logitech is de muis afgestemd op zijn eisen en zou dat hem betere precisie opleveren tijdens het gamen. Logitech meldt dat er daarom markeringen zijn toegevoegd om de vingergreeppositie van de streamer te ondersteunen.

De G303 werkt met Logitechs Lightspeed-techniek voor draadloos gebruik en is voorzien van een Hero 25k-sensor, waardoor de maximale gevoeligheid van de muis hoger is dan bij de originele versie. Logitech zegt dat de muis 145 uur door kan gaan zonder opgeladen te worden.

Logitech voorziet de G303: Shroud Edition van een USB-C-aansluiting voor het opladen en de zijpanelen zijn doorzichtig gemaakt. De rgb-leds waar het origineel mee was uitgerust, zijn niet meer aanwezig. De nieuwe muis is per direct verkrijgbaar.

Logitech G303 Shroud Edition

Logitech G303 Logitech G303: Shroud Edition
Afmetingen 115x65x37 125×63,5×40
Gewicht 87 gram 75 gram
Acceleratie 40G 40G
Aansluiting USB-A Draadloos, 2,4GHz
Gevoeligheid (max.) 12.000 dpi 25.600 dpi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.