NZXT introduceert zijn eigen gaming toetsenbord en muis

Photo by Skitterphoto on Pixabay

Geen gaming PC is compleet zonder een gaming toetsenbord en muis. De toevoeging van een goed toetsenbord en een goede muis zorgt ervoor dat uw gaming ervaring niets minder dan perfect is. Het kan echter soms een uitdaging zijn om de juiste set voor jou te vinden. Gelukkig is de NZXT Cloud Gaming Keyboard and Mouse kit klaar om te leveren met zijn eigen ingebouwde gaming toetsenbord en muis. Ideaal dus voor wie een eigen gaming-setup zoekt, maar niet wil inleveren op kwaliteit of formaat.

Wat is het Cloud Gaming Toetsenbord en Muis?

De Cloud Gaming toetsenbord- en muisset is een volledig uitgerust gaming toetsenbord en muis, speciaal ontworpen voor gebruik met de NZXT Cloud II gaming laptop. Het beschikt over een comfortabel toetsenbord van hoge kwaliteit met achtergrondverlichting en een 10-key rollover, een grote, duurzame muis met een DPI-instelbaar wiel, en een mechanisch toetsenbord met anti-ghosting en omgekeerde verlichting. Het Cloud Gaming Keyboard bevat 4 programmeerbare macrotoetsen, nog eens 5 macrotoetsen met voorgedefinieerde macro’s, en + en – sneltoetsen voor verdere aanpassing. De Cloud Gaming Mouse heeft een 8-knops ontwerp met een scrollwiel voor eenvoudige navigatie en 8 programmeerbare knoppen voor extra functies. Hij kan worden gebruikt met zowel bedrade als draadloze headsets.

Belangrijkste kenmerken van de Cloud Gaming toetsenbord en muis

– Programmeerbare macrotoetsen – 4 programmeerbare macrotoetsen ondersteunen tot 64 macrotoetsen – Anti-ghosting en n-toets rollover – Rubberen palm-switching toetsen – Gekartelde metalen toetskappen – Met leer omwikkelde, getextureerde grip – Voldoet aan of overtreft de internationale Switching-normen – Afmetingen: 19,2 x 8,2 x 1,5 inch – Gewicht: 2,83 lbs

De NZXT Cloud Gaming muis

De Cloud Gaming Mouse is een slanke muis van gamingklasse met grote, programmeerbare knoppen en een ergonomisch ontwerp. De muis heeft 8 programmeerbare knoppen en een scrollwiel met 8 knoppen voor soepelere, nauwkeurigere prestaties. Bovendien kan het scrollwiel worden gebruikt als een aanklikbare knop voor eenvoudige toegang met één knop. De muis is ambidexter, wat betekent dat hij zowel door links- als rechtshandigen kan worden gebruikt. Dit betekent dat de muis kan worden gebruikt door zowel de hand die hem vasthoudt als de hand die op de knop drukt.

Het geheime recept van NZXT’s gaming toetsenbord

Als het aankomt op het maken van een gaming toetsenbord, is geen detail te klein of te onbelangrijk om te negeren. Het Cloud II-toetsenbord bevat deze doordachte extra’s om een perfecte game-ervaring te garanderen: – Programmeerbare macrotoetsen – 4 programmeerbare macrotoetsen ondersteunen tot 64 macrotoetsen – Anti-ghosting en n-key rollover – Rubberen palm-switching toetsen – Gekartelde metalen keycaps – Met leer omwikkelde, getextureerde grip – Voldoet aan of overtreft de internationale Switching-normen – Afmetingen: 19,2 x 8,2 x 1,5 inch – Gewicht: 2,83 lbs

Conclusie.

De NZXT Cloud Gaming Keyboard en Mouse kit is precies wat een gaming PC gamer nodig heeft. Van de kwaliteit van de bouw en de accessoires tot het gebruiksgemak en de connectiviteit, de Cloud Gaming toetsenbord en muis zal ervoor zorgen dat u een blast het spelen van online en offline games hebben. Het unieke ontwerp van de Cloud Gaming toetsenbord en muis maakt ze geweldig voor zowel casual en competitieve gamers, en ze kunnen van jou zijn voor de lage prijs van $399.99.